Starannie dobrana kompozycja przypraw i wolne pieczenie szynki w niskich temperaturach sprawia, że mięso staje się jeszcze bardziej kruche, soczyste i dosłownie rozpływa się w ustach.
Do wyprodukowania 100 g produktu użyto 108 g mięsa.
Schab pieczony to kwintesencja najlepszego mięsa wieprzowego. Wolno pieczony w niskich temperaturach, dzięki czemu zachowuje swoją soczystość i kruchość. Odpowiednio dobrane przyprawy dodają produktowi charakteru i wyrazistości.
Do wyprodukowania 100 g produktu użyto 110 g mięsa.
Karczek pieczony jest rewelacyjną propozycją dla wszystkich miłośników wyszukanych mięs. Swoją soczystość i aromat zawdzięcza najwyższej jakości mięsa wieprzowego i powolnemu pieczeniu w niskiej temperaturze. Odpowiednio dobrane przyprawy dodają mu charakteru.
Do wyprodukowania 100 g produktu użyto 126 g mięsa.
Chudy, aromatyczny, idealnie miękki – oto nasz Boczek pieczony zawijany. Wolno pieczony w niskich temperaturach jest tak delikatny, że rozpływa się w ustach. Odpowiednio dobrana mieszanka przypraw nadaje mu wyrazistości i charakteru.
Do wyprodukowania 100 g produktu użyto 119 g mięsa.
Specjalnie wyselekcjonowany, najwyższej jakości schab z kawałkiem boczku w aromatycznej mieszance przypraw. Dzięki unikalnej recepturze i poprzez długie, staranne pieczenie otrzymujemy produkt bardzo kruchy i delikatny, a zarazem soczysty. To strzał w dziesiątkę dla każdego miłośnika wyrobów mięsnych.
Do wyprodukowania 100 g produktu użyto 111 g mięsa.
tel. + 48 693 409 898
tel. + 48 693 409 908
Biuro: + 48 727 400 595
fax: 43 671 15 12
zamowienia@tarczewski.pl